Bouwbedrijven gids

Terug naar Bouwbedrijven startpagina

Start  »  Gids  »  B  »  Bouwbedrijven  »  Bouwbedrijven Zuid-Holland

Bouwbedrijven Zuid-Holland gids

Overzicht met bouwbedrijven in de provincie Zuid-Holland
A-merken Sanitair en Tegels voor de laagste prijs - Sanisale.nl

1. Betonreparatie Vogel-kb.nl
U bent bij Vogel Kathodische Bescherming B.V. aan het juiste adres omdat wij u kunnen helpen bij het inspecteren en/of herstellen van betonnen constructies, zoals uw vloer (o.a. Kwaaitaal en Manta), balkon, consoles, kolommen, lateien of een ander betonnen onderdeel of object.

http://www.vogel-kb.nl/betonreparatie.html

2. Meijer Bouwbedrijf
Meijer Bouwbedrijf is een in Sliedrecht gevestigd bouwbedrijf dat innovatief te werk wil gaan in het maken van bouwoplossingen. Men levert diverse oplossingen aan woningen, op het gebied van renovatie, aanbouw, verbouw, enz.

http://www.meijer-bouwbedrijf.nl/

3. MvH Stucwerk badkamer
Nog geen beschrijving ingevoerd voor MvH Stucwerk badkamer

http://www.mvhstucadoors.nl/badkamers

4. Opleidingsbedrijf Zuid Holland Bouw
Het Opleidingsbedrijf Zuid-Holland Bouw is een samenwerkingsverband van bouwbedrijven dat volwassenen via een opleiding aan een baan in de bouw helpt.

http://www.zhbouw.nl/

5. R.A. van Leeuwen
R.A. van Leeuwen bestaat uit twee bedrijven: R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. en Projectontwikkeling R.A. van Leeuwen B.V. Kwaliteit, zekerheid, duurzaamheid en Passief Bouwen behoren bij beide bedrijven tot de speerpunten. Al bijna 50 jaar staan wij daar garant voor in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Binne

http://www.ravanleeuwen.nl/

6. SKN Bouw uit Zoetermeer
Ons bouw- en aannemersbedrijf houdt zich bezig met het verbouwen, renoveren en technisch onderhouden van zowel bedrijfspanden als woningen. Wij doen dit sinds 2003 in opdracht van bedrijven, instellingen, scholen, en particulieren.

http://www.sknbouw.nl/